Bouwdossier deel 8 : Over flexibiliteit en energieopslag

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  1 Downloads (Pure)

  Abstract

  House of Tomorrow Today (HoTT) staat nu in de startblokken. Na een lange periode van afstemmen en engineeren komt het realisatieproces op gang. Dit is de achtste aflevering van het bouwdossier over HoTT, maar het allerlaatste bouwdossier zal het huis zelf worden. Eind dit jaar. In eerdere verslaglegging zijn twee belangrijke aspecten nog niet aan de orde geweest, namelijk flexibiliteit en energieopslag. De inzet van deze aflevering.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)24-26
  Number of pages3
  JournalBouwIQ
  Volume2012
  Issue number3
  Publication statusPublished - 2012

  Cite this

  @article{10d7dbd4c01045fab4c9c234a2d0b28d,
  title = "Bouwdossier deel 8 : Over flexibiliteit en energieopslag",
  abstract = "House of Tomorrow Today (HoTT) staat nu in de startblokken. Na een lange periode van afstemmen en engineeren komt het realisatieproces op gang. Dit is de achtste aflevering van het bouwdossier over HoTT, maar het allerlaatste bouwdossier zal het huis zelf worden. Eind dit jaar. In eerdere verslaglegging zijn twee belangrijke aspecten nog niet aan de orde geweest, namelijk flexibiliteit en energieopslag. De inzet van deze aflevering.",
  author = "J.J.N. Lichtenberg",
  year = "2012",
  language = "Nederlands",
  volume = "2012",
  pages = "24--26",
  journal = "BouwIQ",
  issn = "1871-9635",
  number = "3",

  }

  Bouwdossier deel 8 : Over flexibiliteit en energieopslag. / Lichtenberg, J.J.N.

  In: BouwIQ, Vol. 2012, No. 3, 2012, p. 24-26.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Bouwdossier deel 8 : Over flexibiliteit en energieopslag

  AU - Lichtenberg, J.J.N.

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - House of Tomorrow Today (HoTT) staat nu in de startblokken. Na een lange periode van afstemmen en engineeren komt het realisatieproces op gang. Dit is de achtste aflevering van het bouwdossier over HoTT, maar het allerlaatste bouwdossier zal het huis zelf worden. Eind dit jaar. In eerdere verslaglegging zijn twee belangrijke aspecten nog niet aan de orde geweest, namelijk flexibiliteit en energieopslag. De inzet van deze aflevering.

  AB - House of Tomorrow Today (HoTT) staat nu in de startblokken. Na een lange periode van afstemmen en engineeren komt het realisatieproces op gang. Dit is de achtste aflevering van het bouwdossier over HoTT, maar het allerlaatste bouwdossier zal het huis zelf worden. Eind dit jaar. In eerdere verslaglegging zijn twee belangrijke aspecten nog niet aan de orde geweest, namelijk flexibiliteit en energieopslag. De inzet van deze aflevering.

  M3 - Tijdschriftartikel

  VL - 2012

  SP - 24

  EP - 26

  JO - BouwIQ

  JF - BouwIQ

  SN - 1871-9635

  IS - 3

  ER -