Boek over integratie TQM en BPR blijft vage belofte

Research output: Contribution to journalBook reviewAcademic

1 Downloads (Pure)

Abstract

‘Integrating Reengineering with Total Quality’ probeert onder andere duidelijk te maken dat reengineering en total quality geen aparte concepten zijn, doch twee verschillende onderdelen van eenzelfde concept. Reengineering is hierbij het middel en total quality het doel. Volgens Weggeman is de schrijver er onvoldoende in geslaagd om dit uit te leggen.
Original languageDutch
Pages (from-to)31-31
JournalSigma
Volume43
Publication statusPublished - 1997

Cite this

@article{a7acf5158cbe4514a2b06387fd2acf28,
title = "Boek over integratie TQM en BPR blijft vage belofte",
abstract = "‘Integrating Reengineering with Total Quality’ probeert onder andere duidelijk te maken dat reengineering en total quality geen aparte concepten zijn, doch twee verschillende onderdelen van eenzelfde concept. Reengineering is hierbij het middel en total quality het doel. Volgens Weggeman is de schrijver er onvoldoende in geslaagd om dit uit te leggen.",
author = "M.C.D.P. Weggeman",
year = "1997",
language = "Nederlands",
volume = "43",
pages = "31--31",
journal = "Sigma",
issn = "0166-6967",

}

Boek over integratie TQM en BPR blijft vage belofte. / Weggeman, M.C.D.P.

In: Sigma, Vol. 43, 1997, p. 31-31.

Research output: Contribution to journalBook reviewAcademic

TY - JOUR

T1 - Boek over integratie TQM en BPR blijft vage belofte

AU - Weggeman, M.C.D.P.

PY - 1997

Y1 - 1997

N2 - ‘Integrating Reengineering with Total Quality’ probeert onder andere duidelijk te maken dat reengineering en total quality geen aparte concepten zijn, doch twee verschillende onderdelen van eenzelfde concept. Reengineering is hierbij het middel en total quality het doel. Volgens Weggeman is de schrijver er onvoldoende in geslaagd om dit uit te leggen.

AB - ‘Integrating Reengineering with Total Quality’ probeert onder andere duidelijk te maken dat reengineering en total quality geen aparte concepten zijn, doch twee verschillende onderdelen van eenzelfde concept. Reengineering is hierbij het middel en total quality het doel. Volgens Weggeman is de schrijver er onvoldoende in geslaagd om dit uit te leggen.

M3 - Boek bespreking

VL - 43

SP - 31

EP - 31

JO - Sigma

JF - Sigma

SN - 0166-6967

ER -