Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei

H.W.C. Hart, van der, M.A. Kempeners, P.J.J.M. Swinkels

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

3 Downloads (Pure)

Abstract

Bierbrouwer Bavaria, gevestigd in het Oost-Brabantse Lieshout, is een van Nederlands meest succesvolle bierbouwers. Bier is zonder meer het bekendste en belangrijkste produkt van de onderneming, maar daarnaast produceert Bavaria frisdranken en is zij een belangrijke leverancier van mout, dat als grondstof voor bier dient. Bijna vanaf de oprichting (begin 1700) is het bedrijf in handen van de familie Swinkels. Inmiddels wordt Bavaria geleid door de zesde generatie Swinkels. In dit artikel komen enkele karakteristieke kenmerken van het bedrijf aan bod.
Original languageDutch
Pages (from-to)4-6
Number of pages3
JournalBedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management
Volume68
Issue number3
Publication statusPublished - 1996

Cite this

Hart, van der, H. W. C., Kempeners, M. A., & Swinkels, P. J. J. M. (1996). Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei. Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management, 68(3), 4-6.
Hart, van der, H.W.C. ; Kempeners, M.A. ; Swinkels, P.J.J.M. / Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei. In: Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management. 1996 ; Vol. 68, No. 3. pp. 4-6.
@article{1a20659de4004328a4eff87856192b4e,
title = "Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei",
abstract = "Bierbrouwer Bavaria, gevestigd in het Oost-Brabantse Lieshout, is een van Nederlands meest succesvolle bierbouwers. Bier is zonder meer het bekendste en belangrijkste produkt van de onderneming, maar daarnaast produceert Bavaria frisdranken en is zij een belangrijke leverancier van mout, dat als grondstof voor bier dient. Bijna vanaf de oprichting (begin 1700) is het bedrijf in handen van de familie Swinkels. Inmiddels wordt Bavaria geleid door de zesde generatie Swinkels. In dit artikel komen enkele karakteristieke kenmerken van het bedrijf aan bod.",
author = "{Hart, van der}, H.W.C. and M.A. Kempeners and P.J.J.M. Swinkels",
year = "1996",
language = "Nederlands",
volume = "68",
pages = "4--6",
journal = "Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management",
issn = "0165-0971",
number = "3",

}

Hart, van der, HWC, Kempeners, MA & Swinkels, PJJM 1996, 'Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei', Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management, vol. 68, no. 3, pp. 4-6.

Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei. / Hart, van der, H.W.C.; Kempeners, M.A.; Swinkels, P.J.J.M.

In: Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management, Vol. 68, No. 3, 1996, p. 4-6.

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

TY - JOUR

T1 - Bierbrouwer Bavaria : familiebedrijf in autonome groei

AU - Hart, van der, H.W.C.

AU - Kempeners, M.A.

AU - Swinkels, P.J.J.M.

PY - 1996

Y1 - 1996

N2 - Bierbrouwer Bavaria, gevestigd in het Oost-Brabantse Lieshout, is een van Nederlands meest succesvolle bierbouwers. Bier is zonder meer het bekendste en belangrijkste produkt van de onderneming, maar daarnaast produceert Bavaria frisdranken en is zij een belangrijke leverancier van mout, dat als grondstof voor bier dient. Bijna vanaf de oprichting (begin 1700) is het bedrijf in handen van de familie Swinkels. Inmiddels wordt Bavaria geleid door de zesde generatie Swinkels. In dit artikel komen enkele karakteristieke kenmerken van het bedrijf aan bod.

AB - Bierbrouwer Bavaria, gevestigd in het Oost-Brabantse Lieshout, is een van Nederlands meest succesvolle bierbouwers. Bier is zonder meer het bekendste en belangrijkste produkt van de onderneming, maar daarnaast produceert Bavaria frisdranken en is zij een belangrijke leverancier van mout, dat als grondstof voor bier dient. Bijna vanaf de oprichting (begin 1700) is het bedrijf in handen van de familie Swinkels. Inmiddels wordt Bavaria geleid door de zesde generatie Swinkels. In dit artikel komen enkele karakteristieke kenmerken van het bedrijf aan bod.

M3 - Tijdschriftartikel

VL - 68

SP - 4

EP - 6

JO - Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management

JF - Bedrijfskunde : Tijdschrift voor Modern Management

SN - 0165-0971

IS - 3

ER -