Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking

M.J. Ploos van Amstel

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

Abstract

Benchmarking is, ook in de logistiek, een onderwerp dat regelmatig terugkomt als over de kwaliteit van de eigen performance wordt gesproken, maar zeker ook als het gaat over de hoogte van de kosten. Dit hoofdstuk gaat meer in het bijzonder over benchmarking van warehousing, een belangrijk deelgebied van de logistiek.
Original languageDutch
Title of host publicationPraktijkboek magazijnen / distributiecentra
EditorsJ.P. Duiker, M.B.M. Koster, de
Place of PublicationDeventer
PublisherKluwer Bedrijfswetenschappen
Pages2.5.A-01-2.5.A-22
Publication statusPublished - 1995

Cite this

Ploos van Amstel, M. J. (1995). Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking. In J. P. Duiker, & M. B. M. Koster, de (Eds.), Praktijkboek magazijnen / distributiecentra (pp. 2.5.A-01-2.5.A-22). Deventer: Kluwer Bedrijfswetenschappen.
Ploos van Amstel, M.J. / Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking. Praktijkboek magazijnen / distributiecentra. editor / J.P. Duiker ; M.B.M. Koster, de. Deventer : Kluwer Bedrijfswetenschappen, 1995. pp. 2.5.A-01-2.5.A-22
@inbook{d07fcceae89949678620cf95815b3df7,
title = "Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking",
abstract = "Benchmarking is, ook in de logistiek, een onderwerp dat regelmatig terugkomt als over de kwaliteit van de eigen performance wordt gesproken, maar zeker ook als het gaat over de hoogte van de kosten. Dit hoofdstuk gaat meer in het bijzonder over benchmarking van warehousing, een belangrijk deelgebied van de logistiek.",
author = "{Ploos van Amstel}, M.J.",
year = "1995",
language = "Nederlands",
pages = "2.5.A--01--2.5.A--22",
editor = "J.P. Duiker and {Koster, de}, M.B.M.",
booktitle = "Praktijkboek magazijnen / distributiecentra",
publisher = "Kluwer Bedrijfswetenschappen",

}

Ploos van Amstel, MJ 1995, Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking. in JP Duiker & MBM Koster, de (eds), Praktijkboek magazijnen / distributiecentra. Kluwer Bedrijfswetenschappen, Deventer, pp. 2.5.A-01-2.5.A-22.

Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking. / Ploos van Amstel, M.J.

Praktijkboek magazijnen / distributiecentra. ed. / J.P. Duiker; M.B.M. Koster, de. Deventer : Kluwer Bedrijfswetenschappen, 1995. p. 2.5.A-01-2.5.A-22.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

TY - CHAP

T1 - Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking

AU - Ploos van Amstel, M.J.

PY - 1995

Y1 - 1995

N2 - Benchmarking is, ook in de logistiek, een onderwerp dat regelmatig terugkomt als over de kwaliteit van de eigen performance wordt gesproken, maar zeker ook als het gaat over de hoogte van de kosten. Dit hoofdstuk gaat meer in het bijzonder over benchmarking van warehousing, een belangrijk deelgebied van de logistiek.

AB - Benchmarking is, ook in de logistiek, een onderwerp dat regelmatig terugkomt als over de kwaliteit van de eigen performance wordt gesproken, maar zeker ook als het gaat over de hoogte van de kosten. Dit hoofdstuk gaat meer in het bijzonder over benchmarking van warehousing, een belangrijk deelgebied van de logistiek.

M3 - Hoofdstuk

SP - 2.5.A-01-2.5.A-22

BT - Praktijkboek magazijnen / distributiecentra

A2 - Duiker, J.P.

A2 - Koster, de, M.B.M.

PB - Kluwer Bedrijfswetenschappen

CY - Deventer

ER -

Ploos van Amstel MJ. Benchmarking in warehousing : een praktische handreiking. In Duiker JP, Koster, de MBM, editors, Praktijkboek magazijnen / distributiecentra. Deventer: Kluwer Bedrijfswetenschappen. 1995. p. 2.5.A-01-2.5.A-22